EXPOSE 9 CALLS FOR ENTRIES

Posted on: 02.02.2015  |   By:: Valentin Yovchev  |   Category: Новини  |   Source: http://www.ballisticpublishing.com/

Тези които публикуват свои творения независимо 2Д или 3Д трябва да имат на предвид че ще бъдат публикувани в книгата само и единствено ако комисията ги одобри че са годни.(Избора на творби става на класирания които обикновено са 2 1-вото ви уведомяват че сте класирани и на 2-рото вече сте тези които сте избрани за книгата).Всеки автор който е бил публикуван в книгата получава безплатно копие което му се доставя по пощата.

 

За да се регистрирате и да качите своите творби отидете ето тук (където ще се и регистрирате ако нямате регистрация):

http://www.ballisticpublishing.com/bsw/entryNew.php

 

Изисквания към творбите ви:

 

Основното изискване към артистите е да предоставят качествен арт и изображения в .TIFF разширение с приблизителен 300 DPI но и да имате с по малък това не е проблем желателно е да имате по големи резолюции на изображенията.

 

качването на изображения става веднъж когато публикувате име и творба на изображението получавате FTP потребителско име и парола които са специфични за дадената творба.Ако се чудите коя програма да използвате за FTP Upload ви препоръчвам CuteFTP !

 

Важно: всяко изображение което качвате към дадения адрес трябва да е в .zip архив и да е единствено защото системата е автоматизирана сама да получава файловете и да ги вкарва в профила ви когато се обработят. (което понякога отнема 15 20 мин след качването на изображението).

 

Допълнителна полезна информация:


Изображенията които можете да публикувате може да са интериор-ни и качествени изображения,персонажи,Concept Art и всичко останало свързано с фото манипулации и т.н.Допълнително желателно изискване е да не добавяте Noise както и да не Sharp-вате изображението допълнително.

 

Също така е и важно да имате на предвид че обикновени фотографии не успяват в тези книги. (за съжаление,или поне не са публикували до момента по мой наблюдения).

7010 views    24 comments   
Comments (To post a comment, you must be logged in!)
2002 - 2011 3DBG Network - All Rights Reserved!