Whirlpool Glamour Kitchen - Kонкурс

Posted on: 17.06.2010  |   By:: Konstantin Danev  |   Category: Новини  |   Source: www.whirlpool.bg

Конкурс

 

Whirlpool Glamour Kitchen е първото издание на конкурса на Whirlpool България за криейтив дизайн на кухненско пространство. Основният елемент в надпреварата е новата серия уреди Glamour – лидер по отношение на прецизната иновативна технология и минималистичния, хай-тек дизайн.

Вашата задача е да изградите проект за функционална кухня с помощта на уредите за вграждане от серията Glamour. Идейният дизайн трябва да подчертава ергономичността и високото качество на живот. При оценяването на проектите под внимание ще се вземат функционалността на кухненското пространство и оригиналността на идеите.

 

Изисквания за участие

В конкурса Whirlpool Glamour Kitchen могат да участват интериорни дизайнери, архитекти, студенти по архитектура, дизайн, приложни изкуства, също и студия и фирми с колективни проекти. Всеки дизайнер може да участва самостоятелно или с колективен проект.

 

Условия

Конкурсът Whirlpool Glamour Kitchen e предназначен единствено за авторски проекти. Основното изискване при проектирането на пространството е да използватe уредите от серията Glamour на Whirlpool. Ограничение за големината на пространството няма.

Когато сте готови с проекта си, за да се включите в конкурса, е необходимо най-напред да попълните регистрационната форма на сайта, както следва в стъпките, изброени по-долу и едновременно с това да качите снимките на проекта си:

  1. Име
  2. E-mail
  3. Телефон
  4. Адрес
  5. Име на фирмата/ студиото/ училището
  6. Кратко описание на проекта: използвани материали, цветове, стил и иновативност.

От тук може да свалите снимки на уредите

glamour_cont.zip


В папката със снимки на уредите Glamour има различни цветови варианти на фурната и плота от серията, които може да използвате в проекта си.

Непосредствено след попълването на регистрационната форма трябва да качите вашия проект. Имате възможност да участвате най-много с 5 снимки на проекта във формат JPG или JPEG с максимална големина на снимката до 2MB.

При получаване на пълната информация, всеки проект ще бъде качен на сайта. На 11 юни 2010 г. ще стартира онлайн гласуване и потребителите на сайта ще могат да дадат гласа си за любимите си криейтив проекти за кухня Glamour на Whirlpool.

 

Период на конкурса:

Първи етап
Началото на конкурса е 11 май 2010 г. Крайната дата, до която имате възможност да изпращате проектите си, е 11 юни 2010 г.

Втори етап
Гласуването от потребители на сайта ще бъде в рамките на един месец: от 11 юни 2010 г. до 11 юли 2010 г.

Класиране и жури:
Всички проекти, които отговарят на изискванията на конкурса, ще бъдат качени на сайта за отворено гласуване от потребители и едновременно с това оценявани от жури от независими архитекти и дизайнери.

Фаворитът от онлайн гласуването и фаворитът на журито ще се борят за голямата награда от 5000 лв. на Whirlpool. Представители на компанията ще изберат един от двата проекта.

 

Отговорности

Всички авторски права върху съответния проект, изпратен за участие в конкурса, са собственост на представилия го участник.

"Уърлпул България" ЕООД няма право да използва проектите в своята търговска дейност, да прехвърля на трети лица права върху тях, нито да разпространява, в това число в печатни и интернет издания (не във връзка с конкурса), снимки и схеми на осъществените проекти, без изричното предварително съгласие на автора.

Наградените участници в конкурса дават с настоящето, и с факта на своето участие, предварителното си съгласие проектите им да получат представяне, публикуване и популярност по начин избран самостоятелно от "Уърлпул България" ЕООД, без ограничение във времето, като съответно бъде посочвано и името на автора във всеки отделен случай.

"Уърлпул България" ЕООД не носи отговорност, ако трето добросъвестно или недобросъвестно лице използва проектите, участвали в конкурса за свои или чужди интереси, цели и действия.

4025 views    24 comments   
Comments (To post a comment, you must be logged in!)
2002 - 2011 3DBG Network - All Rights Reserved!