Send Message
Compose Message
Subject:

Text:

                   Cancel
Comments Add to Favorites
Share
Mr.
Address.:
Bulgaria

kraftek

(kraftek)
No Results Are Found
Rate it: 
(3 votes)
Comments
kraftek - February 16 2018
Visual artist, предаваш на другите личния си опит с нас или това, което си чул? Уточни се. И ако е лично наблюдение дай пример с конкретика. Чул бил нещо си.
Visual_Artist - January 03 2018
Няма човек, с когото да съм говорил и да има добро мнение за тази фирма.
Ще кажа само едно на всички, които се чудят дали да приемат работа при тях -
Който разбира, тук НЕ се спира.
Толкова. :)
kraftek - April 19 2017
Браво, Марио.. ти си достоен пич. Продължавай все така :)
Mario_Radoev - April 10 2017
Имам хронологията на чата записана, който се интересува (макар че ме съмнява на някого да му се четат грозни приказки) така че няма как да минеш с лъжата, че нищо не съм свършил. Ти си този, който използваше думите "Ти си бог!" и "Харесва ми наистина, съвсем сериозно!" относно работата, която ти бях свършил, но като стана дума за заплащане и ми се обиди като петокласник от това, че съм те бил критикувал, а всъщност се опитвах да разбера повече относно заплащане, договори и т.н. свързани с позицията, която евентуално ще заема. Общо взето мошеник, страдащ от грандомания, който иска да му се работи без да плаща...еми няма как да стане.
kraftek - March 08 2017
Марио Радоев нищо не е направил, срещу което да му бъде заплатено. Малък некомпетентен хейтър, който мисли, че с кавги може да получи нещо в този живот и като истински мъж пише постове напред назад. Успех мога да му пожелая
Mario_Radoev - February 03 2017
Калин Благов е некоректен работодател. Отказва да плати за успешно завършен проект. Обявите за работа, по които кандидаствах се оказаха неверни от гледна точка на това, че не търси да назначи служители на работа, както е описано в обявата, а иска да му се направи консултация и обучение по съответния софтуер, която също не ми се заплати. Един от най-некоректните хора, с които съм имал нещастието да се сблъскам. Не се лъжете да си губите времето изобщо.
2002 - 2011 3DBG Network - All Rights Reserved!