Моята гледна точка (само за 3D-тата), подред на номерата:
Genko3D - Баце, Щ+Щ ! Доста яка идея, ама си я отстрелял за половин час, максимум ! Знам как работиш, знам колко можеш, но това е като работа в междучасието ! Много потенциал, ама незавършено !
Solid_Snake - приличен моделинг, приличен детайл, но ако и идеята беше твоя.... И при теб "финалния" рендер стои недовършен, но общо взето - добра работа !
Stoimen - За човек, общо взето, нов във форума - много добро включване ! Концептуалната разработка ми харесва, посочил си идеи и вдъхновения, направил си си проекции и техническо и дизайнерско обосноваване - дотук - идеално ! Откъм техническа страна моделинга ти обаче е на доста базово ниво, и като цяло инженерния дизайн ти куца.
Обещаващо - дерзай напред !
Mississippi - Разкошна идея и много добра реализация ! Още на първата картинка ме впечатли, но надолу се изложи с моделинга - явно идеите ти за момента са по- големи от моделинг-възможностите ! Доста дискутирахме теб за победител, но наистина се размина на косъм, с омазаните ти заоблени повърхнини ! Текстурирането накрая също носи куп критики. Поздравления за сложния модел (при всичките му кусури) и за това че го завърши, макар и с чужд фон (на който твоя модел обаче бледнее). Успех следващия път, и една бира наживо от мен !
Animiter - Много интересна идея, но не видях идейна разработка - какво е това, как работи, защо изглежда ТОЧНО така ! Що не четете условията ?
BesnotoPse - Е НЕМА такава щура идея ! Ама пак - няма обяснения, няма нищо завършено... почна с гръм и трясък и дотам !
-=FeLiX=- - пич, за прибиванье си ! Беше ми фаворит дълго време, ама на финала се усра като малорадска биволица - до плешките ! Тоест - и финал нямаше, а знам че си го завършил. Гледайте го тоя календар бе !
Ти си ГЛОБЕН една бира, за излъгани очаквания ! Вземи го постни поне финалното, ей така - за протокола !
DADimitrov - също дълговременен мой фаворит - много добра идея, много добро изпълнение, особено като се заигра с орнаментите, ама и ти умря на средата, че даже и последните картинки не се виждат...
LOC - много харесвам стила ти, но да беше направил нещо... Явно са те затрупали с работа.
Dechko - Много добро моделче, доста бързо го отхвърли, че даже и на финални картинки ! Но много постно бе брат - за гейм се е утрепало, много е профи, ама ми се щеше да видя повече детайл и повече положен труд !
Twi - Много обещаващо начало... и - до там ! Явно много ви гърчат на работа !
Peter_Iliev - Работата ти, без да блести особено, има всички възложени условия - имаш концепт, имаш дизайнерска идея, имаш аеродинамика, пуснал си WIP-картинки и най-важното - си го завършил !
Печелиш, но след доста дискусии и "на долна граница" ! Ти си единствения, отговорил на всички условия, но с минималното ! Честно казано, очаквах от победителя да покаже по-детайлна работа и да спечели безкомпромисно !
Ако си беше написал и откъде си, да знаем как да ти пратим бирите...
Като цяло, имам смесени чувства от конкурса. За трагедията на 2D представянето не ми се говори, но от 3D-тата очаквах повече ! Имаше достатъчно участия с доста добри идеи, но на финала - НИЩО !
Баси, да дава някой 100 бири и да няма кой да ги вземе !
Ако трябваше да избирам победител изобщо от постовете - това е
Piker. Един художник сложи целия 3D форум в малкия си джоб ! Да не говорим, че в 3D-подложката на другия художник -
niko_stoyanov има повече моделинг отколкото в доста от 3D-работите. Срамота !
Но пък от друга страна - явно толкова си можем, или толкова имаме желание.
На победителя -
Peter_Iliev -
Честито !, а на останалите участници - другия път - по-сериозно! Знам, че можете !