All times are UTC + 2 hours



Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: Има ли за макс?
PostPosted: Thu Mar 11, 2010 11:15 pm 
Offline
потребител
User avatar

Joined: Oct 27, 2008
Posts: 1826
Location: UK,Kent
Някой срещал ли е за Макс ,плъгин или скрипт който да вади размерите като в маята или када,дори в скетч ъп го има това?

_________________
ANGLOPHILE


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 8:45 am 
Offline
потребител.
User avatar

Joined: Mar 27, 2008
Posts: 527
Location: Sofia
имаше нещо за макс на Bobo, но май е старо и не знам дали бачка, скрипт или плъгин за размери

_________________
You can't trust your eyes, if your imagination is out of focus!

My Photos


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 14, 2010 12:07 am 
Offline
потребител
User avatar

Joined: Oct 27, 2008
Posts: 1826
Location: UK,Kent
Е как пък не се сетиха за толкова хиляди версии в тоя макс да сложат нещо подобно?

_________________
ANGLOPHILE


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 14, 2010 1:13 am 
Offline
потребител
User avatar

Joined: Mar 15, 2009
Posts: 531
Location: Пловдив
Сещам се единствено за куцата ролетка Tools > Measure distance , дето в ръководството на една от предишните версии на Max-а я хвалеха като ужасно полезна при нужда от мерене на разстояния... :smt015


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 14, 2010 8:59 am 
Offline
потребител.
User avatar

Joined: Mar 27, 2008
Posts: 527
Location: Sofia
http://www.scriptspot.com/bobo/mxs9/DIMaster/index.html

ето за това говорих, ама кой да си направи труда да потърси...ако съм разбрал правилно какво се търси де....

_________________
You can't trust your eyes, if your imagination is out of focus!

My Photos


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 14, 2010 12:17 pm 
Offline
потребител
User avatar

Joined: Oct 27, 2008
Posts: 1826
Location: UK,Kent
ГеоПал-това още като каза и го намерих.Просто при мен на макс 2009 ми крашва?
Bobi- тая рулетка за никъв ... не става

_________________
ANGLOPHILE


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 14, 2010 12:45 pm 
Offline
потребител.
User avatar

Joined: Mar 27, 2008
Posts: 527
Location: Sofia
ruhl wrote:
ГеоПал-това още като каза и го намерих.Просто при мен на макс 2009 ми крашва?


е така кажи, комуникация да има :) знам, че е старо и не съм го пробвал лично, съжелявам, че не бачка, за друго не се сещам :? Пиши на Бобо ако ти трябва много, може да го прекомпилира за 2009, не вярвам да е толкова трудно- друго виж дали някой не го е направил вече /някой друг човек- има такива дето прекомпилират плъгини за други версии на други хора/, успех! кажи ако се получи нещо

_________________
You can't trust your eyes, if your imagination is out of focus!

My Photos


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 14, 2010 6:44 pm 
Offline
потребител
User avatar

Joined: Dec 19, 2008
Posts: 677
Аз съм точно с МАХ2009 64бит. и си бачка перфектно!
Благодаря за линка между другото. :)


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 14, 2010 11:14 pm 
Offline
потребител
User avatar

Joined: May 15, 2009
Posts: 478
Location: Благоевград
ruhl, аз съм с макс2009 32бит, и при мен скрипта си работи.
Ето един друг, който намерих завчера. Мери само дистанцията между вертекси(поне аз само това му използвах) и показва резултата на мястото на статистиката.
Не можах да намеря сайта, от който го свалих, затова, ако те интересува, ето - http://rapidshare.com/files/363385326/DQ_Distance.exe


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 15, 2010 9:18 am 
Offline
потребител
User avatar

Joined: Jul 28, 2008
Posts: 143
Location: София
Аз не можах да разбера какво му е на мешър дистанс-а... Пускаш си снап и си работи перфектно... Че дори показва по X,Y и Z разстоянието...

_________________
Най-важното в живота е, че когато отказваш да приемеш нещо друго, освен най-доброто, много често получаваш именно него


Top
  Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 15, 2010 2:51 pm 
Offline
потребител
User avatar

Joined: Oct 27, 2008
Posts: 1826
Location: UK,Kent
Оказа се,че при мен е бил проблема.Защото предния ден,ми спря тока и от тогава макс-а взе да прави бели.След преинсталация на цялата ОС,понеже като преинсталирах макс-а не можеше да си намери няква файлове(въпреки,че си бяха на мястото)..та,скрипта на Бобо-работи :D благодаря на всички отзовали се.
Стаси- на теб удобна ли ти е тая рулетка в макс?щото на мен лично не ми е,не съм длъжен да помня 200 размера,така поне ги виждаш като си си ги изкарал.
miauu- мерси,това също върши работа.

_________________
ANGLOPHILE


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 15, 2010 3:27 pm 
Offline
потребител.
User avatar

Joined: Mar 27, 2008
Posts: 527
Location: Sofia
ruhl wrote:
...благодаря на всички отзовали се....

радвам се, че е тръгнало...понякога стават мизерии-мистерии с тея компове :lol:

_________________
You can't trust your eyes, if your imagination is out of focus!

My Photos


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
2002 - 2010 3DBG Network - All Rights Reserved!